taaa...odważnie i rychło Cezary zaintonowałeś swoją odpowiedź
Chwałę wielkich ludzi należy zawsze mierzyć środkami, którymi posłużyli się, aby ją zdobyć /Francois de La Rochefoucauld/ - baron Kyan ustami Ignacego Gogolewskiego
Pewnie.
Może poczekajmy jeden dzień lub chociaż pół?
Chwałę wielkich ludzi należy zawsze mierzyć środkami, którymi posłużyli się, aby ją zdobyć /Francois de La Rochefoucauld/ - baron Kyan ustami Ignacego Gogolewskiego
Małgoś, sama jestem ciekawa kto ją zgarnie :oczko: i co to będzie /ciekawe co wytypuje nasza Anielica i Nagietek no i reszta/
To, co tu czytam kochani, to mnie trochę śmieszy.Przecież wszyscy jak tu jesteśmy, jesteśmy fanami Artura.A jeśli tak to wszyscy wiemy za co naszego gospodarza lubimy.Lubimy i już.Jeśli wiem ,że gdzieś będzie grał AB to nie mam żadnych wątpliwości ,że z przyjemnością będę to oglądał.Nigdy jeszcze sie nie zawiodlem i cieszę się że mamy takich aktorów.I wcale nie mam zamiaru porównywać ich do jakiegoś Toma Henksa czy innego De Niro.Co za bzdury z tą krytyką która ma poprawić grę aktorską ! Ktoś z nas-fanów chciałby żeby AB nagle zmienił sposób gry ? Jestem pewien ,że nie.
Komentarz