Podobno mogę, więc...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Odcinek 4 - Ważna przesyłka
Zwiń
X
-
no i dobrze Cezary
sytuacja w filmie rozwojowa...
zmartwiłam się, ze Jankowi jakiś żurek ukradł paczkę
Chwałę wielkich ludzi należy zawsze mierzyć środkami, którymi posłużyli się, aby ją zdobyć /Francois de La Rochefoucauld/ - baron Kyan ustami Ignacego Gogolewskiego
-
Zastanawiałąm się, czy rzeczywiście ludzie rzucaliby pieniadze, gdyby tak jakiś śpiewający tenorek / taki nierozpoznawalny/ sobie stał z czapką :oczko:
Jeszcze nigdy nie spotkałam ulicznego śpiewo-grajka, któryby mnie urzekł, któremu bym coś wrzuciła. No może ze dwa razy wrzuciłam coś panu, który grał cudownie na akordeonie.
Wy coś wrzucacie co futerałów, czapek i innych?Ostatnio edytowany przez spinka; 65.Chwałę wielkich ludzi należy zawsze mierzyć środkami, którymi posłużyli się, aby ją zdobyć /Francois de La Rochefoucauld/ - baron Kyan ustami Ignacego Gogolewskiego
Komentarz
-
Ja wrzucam czasem...
Ostatnio takiemu cudnemu długowłosemu chłopakowi pod rondem w Katowicach, zawsze jak jest cieplej i idę na uczelni mijam go siedzącego, grającego na gitarze i śpiewającego... Oczywiście bluesa!Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.
Komentarz
-
Jeżeli bywam gdzieś i to w zasadzie tak (mam na myśli grajków), np. tak jak ostatnio pod poznańskim Rondem Kaponiera, cudownie grała na skrzypcach młoda dziewczyna .Zamieszczone przez spinka Zobacz posta
Wy coś wrzucacie co futerałów, czapek i innych?
Komentarz
-
No pewnie tak... Warszawa, pierwszy raz w życiu... Już nie mogę się doczekać! A i gdzieś nocować trzeba :(
A śpiewać? Hmm.. Myślę, że po małym tutorialu w wykonaniu Gospodarza osiągniemy mistrzostwo
Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.
Komentarz

Komentarz