I ja uważam, ze taki film jest potrzebny.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Odcinek 5 - Boogie
Zwiń
X
-
A może jak się skończą odcinki powtórkowe, Ojca Mateusza,będą także powtórki Doręczyciela, dla mnie jest logiczna taka kolej rzeczy... .Zamieszczone przez wiktoria Zobacz postaA dlaczego nie ma powtórek serialu?
Żeby mogli obejrzeć Ci co nie oglądali.
Wiki, a na czym Twoim zdaniem polega innośc TegoZamieszczone przez wiktoria Zobacz postaPrzynajmniej, ten serial jest inny niż wszystkie. Tylko w II serii mógłby być lepszy montaż i scenariusz i będzie git.
serialu?. O montażu pisał Gospodarz, a możesz man napisac co byś zmieniła w scenariuszu..., żeby było git ?
Chyba od wczorajszego odcinka jeszcze barciś uważam ten serial za potrzebny i chyba zaczęło sie kilka nowych wątków. Ale rozbawili mnie funkcjonariusze w cywilu :D - nie łatwo jest znaleźć takiego Janka
Komentarz
-
Już mi się plączą odcinki, ale dziś w ostatniej chwili zdążyłam na tenże właśnie. Arturze: jesli ktokolwiek cokolwiek mówi złego na scenariusz, montaż...Niech gada sobie ile zechce. Wyidealizowana sympatycznie ujmująca postać Janka rozbraja mnie całkowicie.Mam nadzieję, że zmusi widzów serialu do refleksji, a tę z kolei zamieni na praktykę: życzliwy stosunek dla niepełnosprawnych ( i nie o litość mi chodzi) z cierpliwością, poczuciem humoru, odpowiedzialnością włącznie. Po raz kolejny: dziękuję za chwile przed telewizorem w towarzystwie Janka!
Komentarz
Komentarz