obejrzałem
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
odcinek 10 - kinderball
Zwiń
X
-
bo ja jestem nie zarejestrowany
ogłądam co mi media dostarczą
i jestem gotów do wytoczenia dział przeciw TVP gdyz ja satelitarnym płacę
a podwójnie płacić nie zamierzam
zwłaszcza publicznym,
gdyż wiem jak pieniądze w latach 2001 - 2008 stracilito tylko moja opinia, NIKOGO do niej nie przekonuję !!!
Komentarz
-
Krzyś, pamiętaj, że można obejrzeć odcinek, niewiele płacąc TVPZamieszczone przez yachoo Zobacz postaja niestety nie ponieważ byliśmy z Weblionem na meczu Unibaxu z Unią ....
Przy okazji... Odcinek 50 Rancza który również nam umknął - można by rzec, Krzysiu - wszystko da się nadrobić
Związany z BF od: 28.03.2003r. Książek jak i przyjaciół powinno być niewiele, ale za to dobre...
Bohun.pl :: Swinoujscie24.eu
Komentarz
-
WartoZamieszczone przez WebLion Zobacz postawszystko da się nadrobić
, w Doręczycielu, zaskakująca wizyta Cioci z Augustowa i chyba po praz pierwszy Janek powiedział, prawdę o cioci... .
A Debata w Ranczu, chyba troszkę przypomina dzisiejszą sytuację, nie mówi sie dobrze o konkurencie tylko, manipuluje faktami, ale zalończenie ciepłe i napawa optymizmem :?0. Babka Zielarka:
Ostatnio edytowany przez Nagietek; 28.
Komentarz
-
I ja obejrzałam...czyżby ciotka miała być kolejna zgryzotą Janka
o Justi nie wspomnę
a swoją drogą, nie mieliście ochoty iść i potrząsnąć nimi za Janka :waiting:
"Ześlij na mnie łagodność, bym pogodził się co niezmienne, Odwagę do zmieniania tego co należy zmienić i mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego"
Komentarz
-
Bardziej ciotką, która widzi tylko siebie wi swój interes:waiting:, a na dodatek rozpiściła syna i kocha go tzw. małpią miłością - nie wiem czy to się da wyleczyć. Tak sobie myślę, ze chyba wiem jaka była by postawa kuzyna Janka, gdyby musiał sie zaopiekowac ciotką.... .potrząsnąć nimi
Ciekawe jakim kurierem będzie Zyga
?
Komentarz
-
Akcja się rozwija , ale jakoś nie bardzo mi odpowiada jak szybko Janek radzić sobie zaczyna w życiu.Czasem wygląda na to ,że jego zachowanie może być wynikiem izolacji od społeczeństwa a nie choroby.Trochę za szybko "zdrowieje".Accipere praestat quam inferre iniuriam. - Cicero
Komentarz
Komentarz